Scientific Commission
Abril Valdivieso Pérez | Tecnológico Nacional de México, campus Conkal – División de Estudios de Posgrado e Investigación, México
Alma Beatriz Grajeda Jiménez | El Colegio de la Frontera Sur, ECOSUR, México
Amparo Albalat Botana | El Colegio de Michoacán A.C, México
Ana Aguiar |Sustainable Agrifood Production Research Centre (Green UPorto) – Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Portugal
António Ortega Santos | Grupo South Training Network Action of Decoloniality – Universidad de Granada (STAND), Espanha
Artur Cristovão | Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro (UTAD) e Associação Alimentar Cidades Sustentáveis (ACSA), Portugal
Cecília Delgado | Interdisciplinary Center of Social Sciences (CICS.NOVA), Faculdade de Ciências Sociais e Humanas – Universidade Nova de Lisboa e Associação Alimentar Cidades Sustentáveis (ACSA), Portugal
David João Horta Lopes | Grupo de Biodiversidade dos Açores, Faculdade de Ciências Agrárias e Ambiente da Universidade dos Açores, Portugal
Elsa Valério | Escola Superior Agrária/CIEQV – Instituto Politécnico de Santarém, Portugal
Elisabete Figueiredo | Linking Landscape, Environment, Agriculture and Food (LEAF), Laboratório Associado TERRA, Instituto Superior de Agronomia (ISA), Universidade de Lisboa, Portugal
Fabio Kessler Dal Soglio | Programa de Pós-Graduação em Desenvolvimento Rural – Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Brasil
Fernanda Delgado | Centro de Recursos Naturais, Ambiente e Sociedade (CERNAS), Instituto Politécnico de Castelo Branco – Escola Agrária, Portugal
Francisco Sarmento | FAO, Portugal
Georgina Alethia Sanchez Reyes | Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco, A.C. (CIATEJ), México
Hylio Lagana Fernandes | Universidade Federal de São Carlos, Brasil
Irene Maria Cardoso | Universidade Federal de Viçosa, Brasil
Isabel Mourão | Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Viana do Castelo, Escola Agrária de Ponte de Lima (ESA-IPVC), Portugal
Jesús Enrique Ekmeiro Salvador | Programa Mestre Ciência de Alimentos – Universidade de Oriente, Venezuela
Jorgelina Murúa | Programa de Formación de Grado en Agroecología – Universidad Bolivariana de Venezuela, Venezuela
José Castro | Instituto Politécnico de Bragança – Escola Agrária, Portugal
Lucas da Rocha Ferreira | Associação de Estudos e Projetos com Povos Indígenas e Minoritários (Aepim/RS), Brasil
Luis Fernando Jerónimo Juárez | Colegio de Michoacán, México
Lurdes Helena da Silva | Universidade Federal de Viçosa, Brasil
Maria de Belém Costa Freitas | Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development (MED) & Global Change and Sustainability Institute (CHANGE), Universidade da Algarve Portugal
Maria do Céu Godinho | Escola Superior Agrária/CIEQV – Instituto Politécnico de Santarém, Portugal
Maria Emília Lisboa Pacheco | Solidariedade e Educação (FASE), Articulação Nacional de Agroecologia (ANA) e Fórum Brasileiro de Soberania e Segurança Alimentar e Nutricional (FBSSAN)
Maria Helena Guimarães | Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development (MED) & Global Change and Sustainability Institute (CHANGE), Universidade de Évora, Portugal
Olga Domené-Painenao | Colegio La Frontera Sur, México
Pedro Mendes-Moreira | Centro de Recursos Naturais, Ambiente e Sociedade (CERNAS), Instituto Politécnico de Coimbra– Escola Agrária, Portugal
Pio Giovanni Chávez Segura | Programa Pies Agiles – Consejo Nacional de Humanidades Ciencias y Tecnologías de México, México
Raquel Guiné | Centro de Recursos Naturais, Ambiente e Sociedade (CERNAS), Instituto Politécnico de Viseu – Escola Agrária, Portugal
Santiago Peredo y Parada | Grupo de Agroecología y Medio Ambiente (GAMA), Universidad de Santiago do Chile, Chile
Sara Magalhães |Centre for Ecology, Evolution and Environmental Changes (cE3c) & Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development (MED), Faculdade de Ciências da Universidade de Lisboa, Portugal
Sara Burbi | Plat Science Institute – Agroecology group, Escola Superior de Estudos Avançados Sant’Anna, Pisa, Itália
Sofia Costa | Center of Molecular and Environmental Biology (CBMA), Universidade do Minho, Portugal
Teresita de Jesús Santiago Vera | Unidad Regional Sureste (CIESAS SURESTE), México
Viviane Camejo Pereira| Núcleo de Estudos em Sociobiodiversidade, Soberania e Segurança Alimentar e Nutricional (NEsSsAN/UFRGS), Brasil
Yurani Godoy | Instituto de Estudios Avanzados (IDEA), Venezuela